Mező László :
Abaújszántói sportkrónika 1934 - 2004.

Így látják a sportvezetők

A következő oldalakon néhány sportvezetővel készült interjút olvashatnak. Többségében olyanok nyilatkoznak majd, akik elnökként szolgálták a szántói sportot az évtizedek során.
Kapcsolat
dr. Angyalos László
A "kétlaki" sportember
A sí és vízilabda sportágban is otthonosan mozog dr. Angyalos László. A főorvos úr néhány évig az Abaújszántó KSE elnöki tisztét is betöltötte. Szívesen vállalkozott a régi sportemlékek felelevenítésére.
bővebben ->>Itt!
Sotkó János
Elnöki poszton évtizedeken át
Abaújszántón született 1946-ban Sotkó János. Szülei is tősgyö-keres szántói lakosok. Általános és középiskolai tanulmányait egyaránt szülőhelyén végezte. Örömmel elevenítette fel a régi sport emlékeit.
bővebben ->>Itt!
Tóth Lajos
A KÉZILABDA KAPUTÓL AZ ELNÖKI POSZTIG
1948. július 18-án született Abaújszántón Tóth Lajos. Az általános iskolát itt végezte. Később a MÁV-nál tanulta ki a villanyszerelő szakmát. 1965-ben "szabadult" fel. Azonnal elkezdett dolgozni a villamos felsővezeték építésen a szerencsi vonalon. Azóta is a MÁV-nál dolgozik. Szívesen elevenítette fel szántói sport élményeit.
bővebben ->>Itt!
Tábori László
Villáminterjú egy világhírű atlétával
Tábori László neve valószínűleg nem csak az atlétika barátoknak cseng ismerősen. Eredményei mindenképpen a világ legjobbjai közé emelik. Talán elegendő, ha a Sportlexikon róla szóló néhány sorát ismertetjük:
bővebben ->>Itt!
Soltész Zoltán
Akinek a sport a mindene
Végül, de nem utolsó sorban böngészhetik a Tisztelt Olvasók a város polgármesterével készített interjút. Soltész Zoltánhoz a város szülöttéhez hosszú évtizedek óta tartó ismeretség köt. Nehéz volt tehát írnom róla elfogultság nélkül. Azért megpróbáltam. Azt, hogy mennyire sikerült majd az olvasók döntik el.
bővebben ->>Itt!